Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încep lucrările la drumul Tăşnad – Andrid – Carei – Berveni
Florin Răchitan  - Vineri, 3 Iunie 2016

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a predat vineri amplasamentul pentru începerea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumului ce leagă Tăşnadul de toată Valea Ierului şi trece prin Carei până la graniţa cu Ungaria.

Este vorba despre un drum cu o lungime totală de peste 54 km, cu următorul traseu: Tășnad (DN1F) – Santău - Chereușa – Andrid - Dindești – Irina - Portița – Vezendiu – Tiream – Carei -  Lucăceni – Berveni - granița Ungaria.

Se vor executa lucrări de modernizare pe toată lungimea drumului şi pe lăţimea părţii carosabile de 6 m, întreaga arteră de circulaţie urmând să fie acoperită cu un covor asfaltic nou, pe fundaţie nouă şi cu şanţuri laterale amenajate corespunzător.

Valoarea totală a investiţiei este de peste 79 milioane de lei, banii fiind asiguraţi de Ministerul Dezvoltării Regionale prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală aprobat de Guvernul Ponta. Lucrările vor fi realizate în următorii trei ani, iar executantul, o firmă din Cluj, asigură garanţie de trei ani. 

Tags: drum  tasnad  carei  berveni  modernizare  
5743 vizite
Distribuie pe